Referencer

Her kan du se et udvalg af de projekter, vi har lavet for vores kunder. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan vi kan være behjælpelige med at skabe det perfekte udeareal. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

Københavns lufthavn

KØBENHAVNS LUFTHAVN – De rejsende bydes nu velkommen af et mørkeblåt fodgængerfelt med bynavne, samt afstande til fra København til de forskellige byer. Derudover er der kommet nye logoer som guider gæster til udlejningsbilerne. 

Sankt Joseph Skole

THE CHARTRES LABYRINTH – Den oprindelige ‘Chartres Labyrinth’ er lokaliseret i Sydfrankrig, på kirkegulvet i katedralen i byen Chartres. Efter en ekskursion til Frankrig, ville
Institut Sanks Joseph privatskole have den eksakt samme labyrint 1:1 placeret i deres skolegård. Labyrinten har et areal på ca. 175 kvm og en ganglængde på ca. 430
meter ind til midten.

Østre kapel - Vestre kirkegård

ØSTRE KAPEL – VESTRE KIRKEGÅRD – Vi havde fornøjelsen af, at udføre denne kunstneriske entre til det gamle kapel der i dag er omdannet til teater. Motivet har kunden selv stået for og giver teaterets besøgende et storslået indtryk. 

Karup skole

KARUP SKOLE – Begge skolegårde på Karup skole, har fået en masse nye funktioner med de nye opstregninger. Der er blevet lavet tre løbebaner, én mooncarbane, én boldbane og masse andre sjove og lærerige ting.   

Sortiment produkter